LVI-alan töiden rautainen ammattilainen

Lvi-valvonta

Rakennushankkeeseen ryhtyvä voi täyttää Maankäyttö- ja rakennuslain vaatimukset huolehtimisvelvollisuudestaan käyttämällä alan ammattilaisia projektin suunnittelussa, työnjohdossa ja valvonnassa. Tarjoan valvontaa ja konsultointia myös sellaisiin projekteihin, jotka eivät ole rakennusluvan alaisia töitä. Näiden suoritteiden huonolaatuinen suunnittelu tai toteutus voi tulla tilaajalle kalliiksi, siksi kannattaa tilata "ylimääräinen" laadunvalvoja paikalle. Valvonta on ensiarvoisen tärkeää siinä vaiheessa, kun asioihin voidaan vielä vaikuttaa, eli hankkeen valmistelussa. Kysy kokonaishintaa vaikkapa astianpesukoneen asennuksen tarkastukselle tai keittiö- ja kylpyhuoneremontille.

Taloyhtiöille suosittelen valvontasopimuksen tekoa osakasmuutostöiden valvontaan. Mm. keittiö- ja kylpyhuoneremonttien epäonnistunut suoritus voi johtaa isoihin kustannuksiin taloyhtiön osakkaille.

Tarvitsetko LVI-alan työnjohtajan palveluja?

Kiihkeän rakennusbuumin aikana alalle eksyy paljon työvoimaa, jolla on kevyt kokemus suunnittelu- ja asennustöistä. Uudisrakentamisen sudenkuoppia voidaan välttää käyttämällä työnjohtajaa, joka tekee muutakin kuin kirjoittaa nimen tarkastusasiakirjaan. Saat kattavat valvontapalvelut myös tilatessa kvv- ja iv-työnjohtajan projektiin.

Yrittäjällä on lvi-teknikon koulutus, KVV- ja IV-työnjohtajan sekä kaukolämpötyönjohtajan pätevyydet. Myös urakointioikeudet. Kokemus alan erilaisissa tehtävissä on 20 vuotta. 

Putki-Mikko Oy
Jäspilänkatu 28 A 2
04250
Kerava
040 568 5253
info@putkimikko.fi
Y-tunnus: 2082610-9